• Lakástextil
  • Karnisok
  • Kiegészítők
  • Függöny Center


TERMÉKKATEGÓRIÁK


A díszítőelemként használt paszományokra nagyon fontos szerep hárul, ugyanis egy jól megválasztott paszománnyal egyedi stílust teremthetünk.
A legegyszerébb anyagok is pompás modellként hatnak, ha megtaláljuk a hozzá illő kellékeket. Szép összhatást érünk el, ha elkötő zsinórt vagy saját anyagából készített elkötőt használunk.
Egy komplett paszománykollekció zsinórból, bojtból, rojtból, kulcsbojtból és elkötő zsinórból áll.
Alkalmazási területük rendkívül széles. Használhatjuk drapériákon, oldalsálak keretezésére, ágytakarók,díszpárnák,terítők díszítő szegésére.
Szép összhatást érünk el, ha elkötő zsinórt vagy saját anyagából készített elkötőt használunk. Az elkötő aljához illesztjük ilyenkor a díszítéshez használt paszományt.
Minden paszomány családban megtaláljuk a hozzá illő kulcsbojtot és elkötő zsinórt is. Az elkötő zsinórral megadhatjuk oldalsálunk fazonját is attól függően, hogy milyen magasságban kötjük el. Ašj termék a paszományok gazdag termékpalettáján a gyöngyökből készült termékcsalád.Több színben kapható,a gyöngyök formája és fénye a klasszikus,a romantikus és modern enteriörőkbe is izgalmas játékot varázsol a térbe.