• Lakástextil
  • Karnisok
  • Kiegészítők
  • Függöny Center


TERMÉKKATEGÓRIÁK


Minden függönystílushoz találhatunk olyan kellékeket, amelyek egyszerre dekoratívak és a gyakorlatban is jól alkalmazhatóak. A díszes függönyökhöz sokféle fémből vagy fából készült karnisrúd és karnisvég kapható,hozzá illő oldalfogókkal. Ha az egyszeréségre törekszünk, válasszunk modern, karcsú karnisrudat és oldalfogót.

A függönykarnist válasszuk ki és szereljük fel,mielőtt levesszük a függöny méreteit. A függönyökhöz és drapériákhoz kimérendő anyag mérete sokban függ a karnistól.

A sokféle színben és átmérőben kapható fémből vagy fából készült karnisrudak karikákkal, kampókkal ellátva kaphatóak. Karikák nélkül a rudakat használhatjuk sáldrapériákhoz vagy rögzített füles illetve bújtatott házas megoldásokhoz. A fém karnisrudakhoz elegáns karnisvégek is kaphatók,a farudakhoz a karnisvég egységcsomagban együtt jár.

A görgős alumínium karnissínek beépített kampókból és zsinórból álló mechanizmus segítségével elhúzható a függöny.A hajlitható görgős aluminium sinek ivelt ablakokhoz használhatóak, amely lehet oldalivelt illetve boltíves.

Vitrage függönyökhöz vitrage rúdakat alkalmazunk, melyek már fúrás nélkül is szerelhetők öntapadó segítségével.

EGYA‰B KELLA‰KEK

Akasztó: A rejtett hátrakötő zsínorok aksztóját az oldalfalhoz kell rögzíteni.Javasolt a karnis szélességéhez beállítani.Jelőljük be a helyét,próbáljuk oda az elkötőt majd ez után rögzítsük az akasztót.Több színben és méretben kapható.

Az oldalfogó mint a neve is mutatja ,dekoratív kellék a függöny vagy oldalsál összefogására, rögzítésére.

A bojtos végé hátrakötő zsínorokat rejtett akasztókkal használják ,hogy megtartsák a drapériákat.

Dekoratív verzió az oldalsál saját anyagából készített egyedi elkötő,melyet paszománnyal is díszithetünk.Számos verziója létezik,csak a fantázia szabhat határt.