Carballo Plus fa karnis cseresznye, kétsoros, mennyezeti, 120 cm

Ára: 4390 Ft / Csomag

  Fa karnis szett tartalma:

  • 2 db 28mm-es rúd, anyaga: fa,színre fóliázva
  • Fa végzárók(4db)
  • Kétsoros mennyezeti tartó(2db)
  • Fa karikák, 10-12 centinként 1db
  • Műanyag szín azonos ráncszedő csipesz a függöny rögzítéséhez.
  • A felszereléshez szükséges általános használatú tipli, csavarral.

  – Csak kompletten szettbe csomagolva kapható!

 • Online rendelés


Leírás

Természetes alapanyagának és színvilágának köszönhetően sokféle stílushoz alkalmazhatjuk.Ezért könnyen találhatunk hozzá megfelelő függönyanyagot is,így téve otthonunkat harmonikussá.

Három különböző színben és különböző hosszúságban kapható,1 vagy 2 soros oldalfali és mennyezeti  kivitelben. Nem csak a függöny ,hanem a sötétítő  sora is fából van , ezért egységessé válik a megjelenés. Mível fából készülnek a tartók is ezért bármikor egy egyszerű kézi fűrész segítségével rövidíthetünk a rúd vagy a tartó hosszán is,abban az esetben,ha a méretén változtatni szeretnénk.

Az egy soros karnist könnyedén felszerelhetjük mennyezetre is, ha ez a megoldás válik indokoltá. Ez a termékcsalád kapható mennyezeti dupla tartóval is így a sötétítő is felrakható.

A karniscsalád minden tartozéka fából van,a rúd viszont kapott egy fólia bevonatot amely segítségével a karikák könnyebben csúsznak és csúszáskor nem koptatják le a fa felületét.A szett tartalmaz általánosan téglafalhoz használható tipliket és csavarokat,szereléskor figyelembe kell venni a fal típusát!Ha a fal más típusú például gipszkarton,ez  a tipli nem lesz megfelelő!

Méretek: 120,150,200,250,300,360cm

Minden méret egy rúdból áll kivétel a 360cm-es,mert az szállítás miatt 2db 180-as rúd.

A végzáró díszítő elem,ami nem tartozik bele a karnis hosszába.