Carballo Plus fa karnis dió, egysoros, 120 cm

Ára: 2490 Ft / Csomag

  Fa karnis szett tartalma:

  • 1 db 28mm-es rúd, anyaga: fa,színre fóliázva
  • Fa végzárók(2db)
  • Egysoros oldalfali tartó(2db)
  • Fa karikák, 10-12 centinként 1db
  • Műanyag szín azonos ráncszedő csipesz a függöny rögzítéséhez.
  • A felszereléshez szükséges általános használatú tipli, csavarral.

  – Csak kompletten szettbe csomagolva kapható!



Leírás

Természetes alapanyagának és színvilágának köszönhetően sokféle stílushoz alkalmazhatjuk.Ezért könnyen találhatunk hozzá megfelelő függönyanyagot is,így téve otthonunkat harmonikussá.

Három különböző színben és különböző hosszúságban kapható,1 vagy 2 soros oldalfali és mennyezeti  kivitelben. Nem csak a függöny ,hanem a sötétítő  sora is fából van , ezért egységessé válik a megjelenés. Mível fából készülnek a tartók is ezért bármikor egy egyszerű kézi fűrész segítségével rövidíthetünk a rúd vagy a tartó hosszán is,abban az esetben,ha a méretén változtatni szeretnénk.

Az egy soros karnist könnyedén felszerelhetjük mennyezetre is, ha ez a megoldás válik indokoltá. Ez a termékcsalád kapható mennyezeti dupla tartóval is így a sötétítő is felrakható.

A karniscsalád minden tartozéka fából van,a rúd viszont kapott egy fólia bevonatot amely segítségével a karikák könnyebben csúsznak és csúszáskor nem koptatják le a fa felületét.A szett tartalmaz általánosan téglafalhoz használható tipliket és csavarokat,szereléskor figyelembe kell venni a fal típusát!Ha a fal más típusú például gipszkarton,ez  a tipli nem lesz megfelelő!

Méretek: 120,150,200,250,300,360cm

Minden méret egy rúdból áll kivétel a 360cm-es,mert az szállítás miatt 2db 180-as rúd.

A végzáró díszítő elem,ami nem tartozik bele a karnis hosszába.