kezelő szerkezet egybeöntött alumínium karníshoz

Ára: 2600 Ft / Darab


Leírás

Az egybeöntött előlapos alumínium mennyezeti sínekhez megrendelhető zsinóros kezelő szerkezet.
A kezelő szerkezetet soronként lehet megrendelni, így az egybeöntött előlapos dupla soros karnisokhoz 2 db-ot szükséges rendelni, amennyiben mind a két függöny sort kezelővel szeretnénk használni.
A kezelő szerkezet minden esetben az alumínium mennyezeti sínre szerelve kerül kiszállításra, így a karnis felszerelését követően máris használatba lehet venni!
A zsinóros kezelőszerkezet leginkább súlyos vagy nagy méretű függönyanyagok mozgatásához praktikus.
A kezelőszerkezet kialakításával kapcsolatos tudnivalók
Sínpályák száma, sorok meghatározása:
A kétsoros alu sínnél az előlap ad segítséget a sínpályák meghatározásában, amely a sorok rögzítettségéből adódón nélkülözhetetlen. Az előlaphoz közelebbi “belső” elnevezésű soron lévő függöny a szoba közepe felé esik, míg az előlaphoz távolabbi “külső” elnevezésű soron lévő függöny az ablak/utca felé mutat.
A kezelőszerkezet elhelyezkedését mindig a karnissal szembeállva határozzuk meg. Attól függően, hogy a karnis melyik oldalán szeretnénk a függöny kezelését, ki-behúzását végezni a Bal vagy Jobb oldalra kell elhelyezni a kezelőszerkezetet.
A függöny húzásiránya:
1. balról jobbra: ebben az esetben a függönygyűjtés a bal oldalon történik.
2. jobbról balra: ebben az esetben a függönygyűjtés a jobb oldalon történik.
3. középről két oldalra: ebben az esetben a függönygyűjtés a karnis két szélen történik.
A kezelő szerkezethez tartozó zsinór hossza:
átlagos 270 cm-es belmagasságnál a kezelőzsinór belógása 150 cm. Amennyiben Önnek nagyobb belmagasságú a lakása és szeretné a kezelőzsinór lelógását növelni, az egyedi gyártás során mindenképpen kérjük jelezni ezt az igényt!
Zsinóros kezelőszerkezet 3 méternél hosszabb karnishoz
Egybeöntött előlapos, kétsoros típusú alu síneknél 3 méternél nagyobb fesztávú karnisnál a függöny széthúzott állapotában előfordulhat a kezelőzsinór belógása. Ez a belógás a 22×12 mm-es alumínium sínnél nem tapasztalható, mivel ott külön vezetősínen van a zsinór, ahhoz a típushoz azonban másik típusú kezelőszerkezet szükséges!